Meningen over onze projecten

5/5
Werf Villa Linkebeek : volledige reconstructie interieur. Inrichting exterieur. Duur: 13 maanden. 5 sterren rijkelijk verdiend!

We zijn net een heel moeilijk renovatieproject aan het afronden, en ik kan de uitstekende reputatie van de Thomquin-ateliers bevestigen: ze reageren, ze luisteren, ze zijn betrouwbaar, ze zijn vriendelijk, ze geven degelijk advies, ze zijn deskundig, ze zijn grondig en ze zijn onfeilbaar professioneel! Het resultaat is een geweldige zekerheid voor de eigenaar, die 's nachts echt kan slapen tijdens het hele project. Ik wil het hele team bedanken, en de heer Michel in het bijzonder, voor de kwaliteit van het resultaat, bereikt binnen een tijdsbestek dat meer dan redelijk was gezien de omvang van het werk. De samenwerking met andere vakmensen is ook uitstekend. Ik ben echt blij dat ik met jullie heb kunnen samenwerken!
Architect: Vincent Pigault de Beaupré
Mevrouw Nathalie de La Rochefoucauld
5/5
Ik kan de teams van Atelier Thomquin ten zeerste aanbevelen. Zij hebben een grote renovatie van mijn huis in Rhode St Genese uitgevoerd en hoewel ik een moeilijke en veeleisende klant ben, kan ik alleen maar blij zijn met het resultaat.
Veel dank aan hen.
De heer J Pulinx
5/5
Ik ben zeer tevreden over de service van Ateliers Thomquin: ze hebben drie verdiepingen van de houten gevel van mijn huis opnieuw geschilderd. Het werk was nauwgezet, werd nauwlettend gevolgd door de heer Michel en was op tijd klaar. Ik beveel Ateliers Thomquin aan
Mevrouw Portalier
5/5
Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Ateliers Thomquin. De heer Michel was zeer attent op onze verzoeken, met wekelijkse follow-ups en een onberispelijke ontvangst aan het einde van de werf. Alles verliep vlot en zeer professioneel, en de deadline werd gehaald. Wij zijn volledig tevreden over het resultaat, dat werkelijk schitterend is, en de samenwerking was perfect. We zullen zonder twijfel opnieuw met Ateliers Thomquin samenwerken. Dank ook aan alle medewerkers.Mevrouw Vanderschelde - algemeen directeur
5/5
Wij hebben niets dan lof voor onze samenwerking met Ateliers Thomquin! Vanaf het eerste contact met Eric Michel, de bespreking van het bestek, het verloop van de werkzaamheden tot en met de oplevering van de werf is alles vlot en correct verlopen. Een perfecte, dagelijkse opvolging van de werkzaamheden, een open communicatie en respect voor de termijn waarbinnen het werk moest worden uitgevoerd, zorgden ervoor dat de renovatiewerkzaamheden zonder extra zorgen of stress verliepen. De werf werd steeds netjes achtergelaten en de aannemers en schilders werkten alles tot in de puntjes af. We hebben een betrouwbare aannemer in de buurt gevonden met wie we in de toekomst willen samenwerken. Dank aan het hele team!
Jeroen en Annelies M.
5/5
Wij zijn uiterst tevreden over de renovatie van onze woning, die op meesterlijke wijze door Ateliers Thomquin is uitgevoerd. Het werk overtrof onze hoge verwachtingen. Het begon allemaal met ons eerste contact met de heer Eric Michel (bedrijfsleider): een uitstekende vakman, nauwgezet, met veel oog voor detail, attent en proactief, beleefd en aangenaam. Waar grote werken een bron van angst hadden kunnen zijn, leek hier alles soepel en naadloos te verlopen. De wijzigingen die we aanbrachten werden systematisch geanalyseerd op hun impact op elke begrotingspost (geen onaangename verrassingen dus) en er werden alternatieve oplossingen voorgesteld (haalbaarheid, prijs, esthetiek). De communicatie was altijd constant, vlot en transparant. De kers op de taart was dat we meer dan eens resultaten zagen die onze verwachtingen overtroffen. Aan het einde van dit avontuur maakt deze nieuwe leefruimte ons gelukkig (is dat niet de belangrijkste reden voor een renovatie?). De afwerking is van het hoogste niveau (wat een keuken!) en de samenwerking met Ateliers Thomquin was ideaal.
De heer R. de M.
5/5
Geachte heer, Wij willen u graag bedanken voor het uitstekende werk dat uw teams aan onze flat hebben verricht. We hebben ook de efficiënte manier waarop u de werf coördineerde en uw altijd hoffelijke beschikbaarheid om onze vragen te beantwoorden en onze bezorgdheid weg te nemen, zeer gewaardeerd.

Nogmaals bedankt dat u onze aandacht hebt gevestigd op de defecte elektriciteitskast; we zijn nu gerustgesteld.

In bijlage vindt u het BTW-certificaat voor de saldofactuur en het bewijs van overschrijving van het bedrag van deze factuur.

Met vriendelijke groetDe heer en mevrouw Verfaille
5/5
Ik beveel de diensten van het bedrijf ten zeerste aan! De technische vaardigheden van het bedrijf, de competentie, het eerlijke beheer en het respect voor deadlines zijn stuk voor stuk bewezen troeven. Het was een waar genoegen om met hen samen te werken;
De heer Benoît CRUYSMANS
5/5
Wij waren zeer tevreden over de door Ateliers Thomquin uitgevoerde renovatiewerkzaamheden. Éric Michel gaf ons goed advies en was begaan met de kwaliteit van het werk en de naleving van de termijnen. We zouden niet aarzelen om opnieuw een beroep op hem te doen voor toekomstige werkzaamheden.
De heer en mevrouw RICHARD.
5/5
Goedenavond. Een aannemer waar ik regelmatig mee werk gaf me een offerte die identiek is aan de uwe. Tot nu toe, aangezien ik met niemand getrouwd ben, is alles in orde. getrouwd met iemand, is alles in orde, het bevestigt de prijs en stelt me in staat u te rangschikken onder de bedrijven waarmee ik in de toekomst zou willen samenwerken. Ik ben blij met uw werk en uw gebruikelijke vriendelijkheid, een zeldzame kwaliteit tegenwoordig, bekwaamheid gecombineerd met vriendelijkheid, al te zeldzaam. Bedankt en een goed weekend
PM
5/5
Wij konden rekenen op een snelle uitvoering van de vele uiteenlopende werkzaamheden bij onze quasi-totale renovatie en op deskundige inbreng en advies die ons mogelijke problemen op termijn heeft helpen voorkomen. Alles is goed gedaan, alles is in goede banen geleid en Ateliers Thomquin is altijd een goede en betrouwbare partner geweest.


Anne-Sophie & Vincent N
5/5
Het verheugt mij dat ik mijn mening kan geven over de kwaliteit van het werk van het hele team van Ateliers Thomquin. Evenals de uitstekende follow-up door de heer Michel.
Mevrouw Beyens Laurence
5/5
Beschikbaarheid, efficiëntie, deadlines gehaald. We zijn blij met het resultaat!


Mevrouw GANDOSSI V.
5/5
De heer Michel en zijn team zijn zeer professioneel en het resultaat van het werk is precies wat we vroegen. Ik zou Ateliers Thomquin aanbevelen en ik zal niet aarzelen om van hun diensten gebruik te maken voor toekomstige projecten.


De heer Sabri Ben Romdhane
5/5
Mijn vrouw en ik hebben niets dan lof voor de diensten van Ateliers Thomquin. Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan vanwege de kwaliteit van het geleverde werk. Dit geldt voor alle verschillende werkzaamheden, met een speciaal compliment voor de arbeiders die de keermuur in onze tuin hebben herbouwd.
De heer Patrick Donnay de Castiau
5/5
Kwaliteitsservice, advies en geduld, naleving van de termijnen, gedetailleerde ramingen en uitstekende begeleiding van de bouwplaats.
Jongen S
5/5
Geachte heer, Het verheugt mij te kunnen bevestigen dat u met succes de grote renovatie van een flat in Oudergem, Chaussée de Tervuren, hebt afgerond. Het lastenboek werd tot op de letter gevolgd. Bij dit soort renovatie werden de ups en downs van het ontdekken van onvermoede punten goed beheerd, waarbij telkens een prijsverlaging en een akkoord werden bereikt. Ook de opvolging van de verstuurde e-mails verliep voorbeeldig. De kwaliteit van de afwerking voldoet aan de verwachtingen en is in overeenstemming met het budget dat voor de werkzaamheden was uitgetrokken. Bedankt voor dit alles! Het allerbeste.
De heer Patrick Donnay de Castiau
5/5
Renovatie van de gevel van de Brésillaan in Brussel. Gekozen uit 3 ontvangen aanvragen. Hoogwaardige dienstverlening, geduldig advies, naleving van de termijnen, gedetailleerde bestekken en uitstekende werfopvolging.


Coppens
5/5
Geachte heer Michel, ik wil u hartelijk bedanken voor het werk dat u heeft verricht - alle goedgekeurde projecten zijn nu naar onze volledige en totale tevredenheid afgerond! Niet alleen het werk zelf was van uitstekende kwaliteit, maar ook de follow-up die u aan het project gaf!
De heer Hallin uit Brussel
5/5
Geachte heer Michel, we zijn erg blij met de installatie van deze tapijten. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om het team dat het werk heeft uitgevoerd te bedanken en te feliciteren. Discretie en professionalisme zijn voor hen geen loze woorden! BRAVO en nogmaals bedankt. Met mijn beste complimenten


Eric DE RUE De heer
5/5
Hallo mijnheer Michel, nogmaals onze hartelijke dank voor een perfect uitgevoerde opdracht met nauwgezet respect voor de afgesproken termijnen, voor alle zeer aangename contacten en gesprekken, zowel bij de planning als tijdens de werkzaamheden, en voor alle inspanningen van u en uw vakman! Gelooft u ons alstublieft dat wij volledig tevreden zijn - wij zouden niet aarzelen om uw bedrijf bij iedereen aan te bevelen! Het allerbeste,
M.H
5/5
Geachte heer Michel, naar aanleiding van ons telefoongesprek van vandaag wil ik bevestigen dat ik aan het einde van onze werf in Beersel zeer tevreden ben over de diensten van uw bedrijf. Uitstekend weekend,D.R
D.R.
5/5
Hallo mijnheer, ik ben echt tevreden over het werk, het was uitstekend en ik wil Ateliers Thomquin bedanken voor hun professionalisme. Met vriendelijke groeten

Carla
5/5
Goedenavond, ik ben aangenaam verrast door de vooruitgang. Bedankt voor uw follow-up en gefeliciteerd met het werk dat al gedaan is in Etterbeek, het ziet er echt goed uit.De heer L.C.
5/5
Geachte heer Michel, allereerst gefeliciteerd met uw stipte timing. En het was geen aprilgrap. We hebben het hele huis schoongemaakt en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt voor uw efficiëntie en om van ons project een succes te maken. Heb een geweldig weekend. Raquez Estelle
Raquez Estelle
5/5
Mijnheer Michel, wij danken u voor al uw zorg en aandacht tijdens dit bijzonder delicate project. Hoogachtend
WJ
5/5
Uitstekende service. Netjes, schoon en binnen de afgesproken tijd. Zeer tevreden en een aanrader. Interne en externe villa schilderservice en kleine klusjes. Goed gedaan
Monica Angelini
5/5
Wij kennen de heer Michel al jaren en zijn altijd tevreden geweest over zijn diensten. Met toewijding en aandacht voor details slaagt de heer Michel erin een renovatie op tijd en binnen het budget uit te voeren. Ik kan alleen maar aanraden om met hem te werken.
Nicolas de Cordes
5/5
Nauwkeurig, snel en kwalitatief hoogstaand werk! Eric toont grote professionaliteit! Ik beveel Thomquin ten zeerste aan.

Céline Delbrouck
5/5
Het werk werd uitgevoerd tijdens onze vakantie. Het werk werd voortreffelijk gedaan, op tijd en binnen het budget. De vakantie was geweldig, en de terugkeer was net zo leuk in een huis dat zo getransformeerd was dat het bijna onherkenbaar was.


Olivier Homans
5/5
Wij werken al sinds een klein decennium samen met Eric Michel aan vele projecten. De mensen in zijn bedrijf, al meer dan een generatie in familiehanden, zijn zeer bekwaam, punctueel en betrouwbaar. Wij vertrouwen Eric Michel ogen dicht, vaak letterlijk als het gaat om het werk aan de huurappartementen waar wij vaak fysiek niet aanwezig zijn.
Katya DEGRIECK
5/5
Wij werken regelmatig samen met Ateliers Thomquin en kunnen onze tevredenheid bevestigen over de kwaliteit van het werk dat op onze projecten is uitgevoerd, op tijd en binnen het afgesproken budget. Een serieus bedrijf, dat wordt zeldzaam. Beheer van de gebouwen.
Laurent Legros
5/5
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf van Eric Michel (schilderwerk, onderhoud), en het werk is altijd professioneel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. Ik zou zijn diensten dan ook aanbevelen.

Guillaume Prache
5/5
Eric is een betrouwbare en punctuele partner geweest bij onze renovaties en ik zou hem ten zeerste aanbevelen!


Mr J. Waterworth
5/5
Les Ateliers Thomquin (en Eric in het bijzonder) werden mij sterk aanbevolen door een vriend die het bedrijf al heel lang kent (toen de heer Michel Sr. het bedrijf leidde en daarna toen de zoon het overnam) en al vaak met hen te maken heeft gehad. Omdat ik in het buitenland woon, moet ik kunnen vertrouwen op mijn verschillende dienstverleners (we hebben een paar huurwoningen die onderhoud nodig hebben en die we op afstand beheren). De selectiecriteria zijn: betrouwbaarheid, redelijke prijs (de offerte is gedetailleerd: elke deelactiviteit is begroot), bereikbaarheid (ik vraag om een reactie binnen 24 uur - in de meeste gevallen per e-mail, eventueel per telefoon), gekwalificeerd en beleefd personeel en een perfecte afwerking. De heer Michel beheert zijn projecten op voorbeeldige wijze (het is duidelijk dat hij een opleiding in projectbeheer heeft gevolgd). Hij kan een precieze planning geven waar hij zich aan houdt (bijvoorbeeld: het werk begint in week x, duurt x dagen, eindigt op dag x, laat x dagen extra toe in geval van regen, enz.) Hij voorziet en waarschuwt voor eventuele extra kosten of vertragingen (zodra het bestek is opgesteld). Tijdens de werken houdt hij me (bijna dag na dag) op de hoogte van de vorderingen. Hij aarzelt niet om foto's te sturen om dingen te verduidelijken. Hij luistert en reageert snel (als ik bijvoorbeeld het werk moet aanpassen). Hij werkt meestal per e-mail en zijn gouden regel is om binnen 24 uur te antwoorden. Indien nodig belt hij me op (eventueel op mijn verzoek wanneer het te lang zou duren om e-mails uit te wisselen). Eris Michel beantwoordt al mijn vragen, direct of meer indirect gerelateerd aan het werk, omdat ik hem dat toevertrouw. Omdat ik op afstand leef, is dat van onschatbare waarde! Om al deze redenen kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Edith Uger

Zeg het voort!

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren