Over ons

Contact

+32 2 374 69 03

Een Brussels familiebedrijf sinds 4 generaties. De groei van het bedrijf gaat terug tot de voltooiing van het Solvay-paviljoen op de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1958. Mijn grootvader, die enkele tientallen schilders op zijn naam had staan, was destijds gevestigd in de Vivierstraat in Elsene, alvorens te verhuizen naar de Kamerdellestraat in Ukkel. Ook in Ukkel, Elsene en Sint-Genesius-Rode werden in zijn tijd verschillende gebouwen opgetrokken.

Vandaag bieden wij u, naast afwerkings- en schilderwerken, onze diensten aan als gekwalificeerd algemeen aannemer die al meer dan 15 jaar bij de ECB is geregistreerd. Wij organiseren, coördineren en beheren uw volledig renovatieproject met de grootste discretie en professionaliteit. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak kunnen wij projecten van A tot Z organiseren en beheren. 

Een contactpersoon tot uw dienst!

Dromen, creëren, renoveren... van concept tot realisatie, met een onberispelijke planning en onze gekwalificeerde, professionele en ervaren vakmensen, zijn wij uw voornaamste aanspreekpunt om u te begeleiden en te adviseren bij uw keuzes.

De middelen worden met de grootste zorg en controle aangeboden, waarbij de nadruk ligt op snelheid, duurzaamheid en ecologisch beheer.

Of u nu een particulier, een beheerder, een aannemer, een bedrijf of een investeerder bent, wij denken in termen van optimalisatie en investeren ten volle in uw project. Wij zijn actief in alle sectoren.

Kerncijfers

Voltooide projecten
0 +
Jaren ervaring
0
Tevreden klanten
0 %
5/5

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren