Algemeen aannemer

Ateliers Thomquin, al vier generaties lang aannemer, kan u helpen bij al uw verbouwingen en binnen- en buiteninrichtingen in Brussel en omgeving.

Laat ons u helpen uw leefruimte te transformeren en neem vandaag nog contact met ons op.

Al vier generaties lang aannemer

Als familiebedrijf sinds 4 generaties zijn discretie, respect en nauwgezetheid onze belangrijkste troeven. Omringd door gekwalificeerde vakmensen die alle werkzaamheden uitvoeren volgens de regels van de traditionele knowhow, zijn onze teams in staat om alles te ontwerpen, van ruwbouw tot schilderwerk.

Werkzaamheden voorbereiden en coördineren

Deadlines worden contractueel vastgelegd en gerespecteerd. Het beheer van de site wordt van A tot Z verzorgd door één enkele verantwoordelijke en contactpersoon, de heer Eric MICHEL.

Een globale aanpak

Wij bieden je oplossingen om je huis met passie en professionaliteit te renoveren. We kunnen je begeleiden van concept tot oplevering voor een project dat volledig op maat is gemaakt. We kunnen plannen, 3D-tekeningen en binnen- en/of buitendecoratieadvies maken.

Algemene aannemer

Een polyvalent bedrijf erkend in de klassen 1D1/1D13 en 1D25
Erkend door de FOD Economie, bieden we een complete service voor sleutelklare of gedeeltelijke renovatiewerken, uitbreidingen van gebouwen, afwerkingswerken en schilderwerken.
We zijn ook erkend voor openbare aanbestedingen voor particulieren, eigenaars van gebouwen en bedrijven.

Duidelijke en concurrerende offertes

Onze vrijblijvende offertes zijn duidelijk en worden zo snel mogelijk geleverd. Een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagde renovatie of nieuwbouw. Droomt u van een unieke en exclusieve renovatie? Neem contact met ons op en laat ons de rest doen!

Bouw- en renovatieprojecten

Dankzij een strenge selectie van een tiental vakmensen en ambachtslieden kunnen wij uw project snel in handen nemen en ervoor zorgen dat kwaliteit, tijd en budget worden gerespecteerd.

Ze hebben ons hun vertrouwen geschonken

5/5

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren