Onze diensten

Al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden binnen en buiten door één team van professionals.

We zijn er trots op een breed scala aan algemene renovatiediensten voor uw huis of bedrijf aan te bieden. Van eenvoudige reparaties tot complete renovaties, ons team van experts is er om u te helpen uw project te realiseren.

Badkamer & Keuken

1 van 6

Bouw & Renovatie

2 van 6

Vloerbedekkingen

3 van 6

Decoratie & Schilderen

4 van 6

Dakwerkzaamheden 

5 van 6

Buitenaanleg 

6 van 6

Badkamer & Keuken

Les Ateliers Thomquin by Eric Michel biedt u zijn diensten aan via één enkel contactpunt.

Badkamer :
Van het ontwerp tot de bouw van: badkamers, doucheruimtes, sanitair, inloopdouches, enz... ongeacht de grootte. Tegelwerk, meubels op maat en sanitair. Wij werken uitsluitend met 1e kwaliteit leveranciers.

Keuken :
In nauwe samenwerking met onze schrijnwerker voor een keuken op maat, of met onze fabrikant die gespecialiseerd is in massaproductie van MDF of spaanplaat, kunnen wij u meer dan dertig modellen aanbieden voor een hedendaagse of klassieke keuken.

Bouw & Renovatie

Wij bieden een volledig gamma renovatie- en bouwdiensten aan. Om de wensen van onze klanten aan te vullen, besteden wij onze diensten uit via de bureaus van ervaren en/of gerenommeerde architecten of binnenhuisarchitecten, afhankelijk van het type project. Uw tevredenheid is onze doelstelling. 

Of u nu op zoek bent naar een esthetische verbetering, een kamer of zelfs een heel huis, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Decoratie & Schilderen

Wilt u ons een volledig project toevertrouwen, van de ruwbouw tot het laatste detail? Doe een beroep op onze 4 generaties vakmanschap. Wij bieden ook de diensten aan van onze eigen binnenhuisarchitect. Aarzel niet ons kantoor te contacteren voor meer informatie. 

Vloerbedekkingen

Installatie: Ben je op zoek naar een nieuwe vloerbedekking of een kwalitatieve plaatsing van Plains tapijt en wil je dat je parket onberispelijk wordt gelegd? Ons team van professionele vloerleggers staat voor je klaar. 

Onderhoud: Regelmatig onderhoud van uw parketvloer om deze tientallen jaren in goede staat te houden.

Renovatie van houten vloeren en parket om ze in hun oude glorie te herstellen. Het oliën, in de was zetten of aanbrengen van een vitrifier voor huishoudelijk of intensief gebruik.

We leggen ook vast tapijt en tegels. 

Onze klanten getuigen

5/5
De heer Michel en zijn team zijn zeer professioneel en het resultaat van het werk is precies wat we vroegen. Ik zou Ateliers Thomquin aanbevelen en ik zal niet aarzelen om van hun diensten gebruik te maken voor toekomstige projecten.

De heer Sabri Ben Romdhane
5/5
Geachte heer Michel, ik wil u hartelijk bedanken voor het werk dat u heeft verricht - alle goedgekeurde projecten zijn nu naar onze volledige en totale tevredenheid afgerond! Niet alleen het werk zelf was van uitstekende kwaliteit, maar ook de follow-up die u aan het project gaf!
M Hallin

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren