Onze diensten

Keuken renovatie

Tover je keuken om tot een droomruimte met de expertise van Ateliers Thomquin!

Dompel jezelf onder in een intense renovatie-ervaring, waarbij elk detail speciaal is ontworpen om een keuken te creëren die functionaliteit, esthetiek en innovatie combineert. Ontdek de 20 must-have redenen om onze hoofdaannemer Ateliers Thomquin te kiezen om je keukenruimte te transformeren en van elk moment in je nieuwe keukenruimte een culinaire droom te maken die uitkomt.

1. Professionele expertise: Les Ateliers Thomquin biedt een solide expertise in keukenrenovatie en garandeert kwaliteitswerk.
 
2. Ontwerp op maat: Profiteer van onze ontwerpservices op maat om een keuken te creëren die perfect bij je behoeften en levensstijl past. Van standaard melamine keukens tegen zeer aantrekkelijke prijzen tot op maat gemaakte laminaatpaneelkeukens.
 
3. Kwaliteitsmaterialen: Het gebruik van materialen van topkwaliteit garandeert de duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht van je nieuwe keuken.
 
4. Ruimte optimaliseren: Les Ateliers Thomquin kan de ruimte optimaal benutten, zodat je keuken functioneler en ergonomischer wordt. Wil je een dragende muur slopen om je keuken te vergroten en er een open keuken van te maken? Wij controleren de haalbaarheid EN de uitvoering, inclusief alle afwerking!
 
5. Apparatuur moderniseren: dit is je kans om te profiteren van de nieuwste trends op het gebied van apparatuur en technologie voor een moderne, efficiënte keuken.
 
6. Energiebesparing: Renovatie kan energie-efficiënte upgrades omvatten zoals isolatie of gewoon de juiste mengkraan kiezen, wat op lange termijn besparingen op energiekosten kan betekenen.
 
7. Hogere waarde van je woning: Een gerenoveerde keuken kan de waarde van je woning aanzienlijk verhogen.
 
8. Voldoen aan veiligheidsnormen: renovaties kunnen ervoor zorgen dat faciliteiten worden aangepast aan de huidige veiligheidsnormen, zoals elektronica.
 
9. Verbeterde esthetiek: transformeer de look van je keuken met moderne, gepersonaliseerde esthetische keuzes. Wil je een bepaald werkblad of dressoir kiezen? Raadpleeg ons keukenrenovatiebedrijf.
 
10. Tevredenheid gegarandeerd: Les Ateliers Thomquin zet zich in voor klanttevredenheid en garandeert een positieve ervaring tijdens het hele renovatieproces.
 
11. Persoonlijke ondersteuning: voorkom problemen Profiteer van persoonlijke ondersteuning tijdens het hele project, met ÉÉN vast contactpersoon vanaf de ontwerpfase tot en met de volledige installatie van je keuken.
 
12. Deadlines halen: het bedrijf doet er alles aan om de afgesproken deadlines te halen, zodat je nieuwe keuken op tijd geleverd wordt.
 
13. Transparant budget : Profiteer van totale kostentransparantie en voorkom financiële verrassingen tijdens het renovatieproces.
14. Tevredenheidsgarantie: Les Ateliers Thomquin bieden garanties op hun werk, zodat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.
 
15. Deskundig advies: Profiteer van deskundig advies over ontwerp en indeling om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het renoveren van je keuken.
 
16. Respect voor het milieu: Het bedrijf kan milieuvriendelijke opties aanbieden om de duurzaamheid van je renovatieproject te helpen garanderen.
 
17. Rekening houden met specifieke behoeften: Les Ateliers Thomquin houdt rekening met je specifieke behoeften, of het nu gaat om een gezinskeuken, een huurrenovatie of iets anders.
 
18. Stijlveelzijdigheid: Welke stijl je ook verkiest, Ateliers Thomquin past zich aan om een keuken te creëren die bij je esthetische smaak past.
 
19. Samenwerking met betrouwbare partners: Het bedrijf kan partnerschappen hebben met betrouwbare leveranciers, waardoor de kwaliteit van de materialen die in je keuken worden gebruikt gegarandeerd is.
 
20. Bewezen ervaring: Ateliers Thomquin kan bogen op een succesvol track record in keukenrenovatie, geïllustreerd door tal van eerdere hoogwaardige projecten.
 
Begin aan de spannende reis van culinaire renovatie. Laat ons toegewijde team je aspiraties tot leven brengen en een keuken creëren die je verwachtingen overtreft!
 
Kies voor de kwaliteit, creativiteit en professionaliteit van Ateliers Thomquin en ontdek het dagelijkse plezier van koken in een ruimte die speciaal voor jou is ontworpen.
 
Gun jezelf het plezier van een transformatie en trakteer jezelf op een Duitse kwaliteitskeuken van Ateliers Thomquin!
 

Lees de getuigenissen van onze klanten

5/5
Wij werken regelmatig samen met Ateliers Thomquin en kunnen onze tevredenheid bevestigen over de kwaliteit van het werk dat op onze projecten is uitgevoerd, op tijd en binnen het afgesproken budget. Een serieus bedrijf, dat wordt zeldzaam. Beheer van de gebouwen.
Laurent Legros
5/5
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf van Eric Michel (schilderwerk, onderhoud), en het werk is altijd professioneel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. Ik zou zijn diensten dan ook aanbevelen.
Guillaume Prache

Structurele werkzaamheden

1 van 7

Speciale technieken

2 van 7

Schilderwerk

3 van 7

Badkamer renovatie

4 van 7

Keuken renovatie

5 van 7

Renovatie buitenkant

6 van 7

Energierenovatie

7 van 7
Speciale technieken
Schilderwerk
Badkamer renovatie
Renovatie buitenkant
Isolatie

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren