Onze diensten

Schilderen binnen en buitenOnze huisschilders staan voor je klaar!

Binnenschilderwerk. Naar jouw smaak!

Decoratief schilderen van muren en plafonds is niet alleen een kwestie van kleuren. Het team van Ateliers Thomquin geeft ook advies over de keuze van afwerkingen, texturen en verfsoorten die geschikt zijn voor elke ruimte, zodat ze in harmonie zijn met de levensstijl van de bewoners. Na bestudering van de oppervlakken stellen we oplossingen voor die passen bij het oppervlak, uw wensen en uw budget! 

Glasmatten kunnen DE oplossing zijn om scheuren in je muren te voorkomen. Als je het plafond niet wilt strippen en er dan overheen wilt pleisteren. Decoratieve Tasso op je muren kan een discreet reliëf en waterdichte stevigheid toevoegen. Je kunt de wandbekleding ook coaten en vervolgens je muren en plafonds schilderen.

Een eenvoudige update van je woonkamer met een mooi behangetje kan betoverend zijn en je interieur gemakkelijk een persoonlijk tintje geven. Het toevoegen van een eenvoudige muurrand of het plaatsen van decoratieve lijsten aan het plafond kan alles veranderen.

Je deuren, raamkozijnen en radiatoren opnieuw schilderen is ook een kans om ze op te knappen.

We werken uitsluitend met professionele merken zoals Sigma en Trimétal. Op verzoek kunnen we ook projecten op maat uitvoeren met Farrow and Ball interieurverven of Flamant verven.

Spuitwerk is niet alleen snel voor industriële klussen zoals het schilderen van parkeergarages, kelders of magazijnen, het biedt ook een uniforme toepassing en garandeert een professionele afwerking.

We voeren ook epoxyschilderwerk uit op vloeren, uitgevoerd door Ateliers Thomquin. 

Kortom, kiezen voor ons schildersbedrijf Ateliers Thomquin voor je interieurrenovatie garandeert esthetische resultaten van hoge kwaliteit. Maar ook een professionele aanpak die van vader op zoon wordt doorgegeven en wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde vakmensen, die rekening houden met elk detail voor een interieur dat zowel functioneel als esthetisch naar uw wens is! 

Renovatie van flatschilderwerk in Ukkel
Binnenschilderwerk villa's Ukkel
Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk. Je gevel renoveren is niet iets dat je kunt improviseren!

Gevelverf speelt een cruciale rol in de algemene esthetiek van een woning. Ateliers Thomquin biedt expertise op dit gebied en kiest verven die passen bij de gevelbekleding, of dat nu baksteen, pleisterwerk of een cementgevel is. Het voorwerk is ook belangrijk. Na het beoordelen van uw gevel kan het nodig zijn om het oppervlak te strippen voor het cementeren. Of het kan nodig zijn om scheuren in de muren te openen en te dichten. De gevel afdekken met canvas kan ook een optie zijn om scheuren in je gevel te voorkomen. We kunnen ookgevelherstelwerkzaamheden uitvoeren. Met hydrogumming wordt je souterrain of hardstenen console weer in oude glorie hersteld. Je gevel renoveren is niet iets wat je zelf kunt improviseren, dus doe een beroep op onze professionele vakmannen

Buitenschilderwerk dat wordt uitgevoerd door professionals zoals Ateliers Thomquin biedt een reeks belangrijke voordelen. Schilderen van houtwerk zorgt bijvoorbeeld voor een optimale bescherming tegen de elementen, verlengt de duurzaamheid van het hout en zorgt voor een verzorgd uiterlijk.

De vakmensen van Ateliers Thomquin zijn experts in het schilderen van houten kroonlijsten, kozijnen en luiken. Ze geven architecturale elementen een esthetisch tintje en beschermen ze tegen schade van buitenaf. Het schilderwerk aan kozijnen en dakkapellen wordt met precisie uitgevoerd, waardoor het uiterlijk wordt verbeterd en duurzame bescherming wordt gegarandeerd.

De renovatie van ijzerwerk wordt ook professioneel aangepakt, waarbij een beschermende laag tegen roest wordt aangebracht terwijl het werk van de goudsmid wordt verbeterd.

Kortom, Ateliers Thomquin kiezen voor uw binnen- en buitenschilderwerk garandeert niet alleen een beheerst budget , maar ook esthetische resultaten. Onze professionele en gespecialiseerde aanpak door onze gekwalificeerde vakmensen houdt rekening met elk detail voor een technisch en esthetisch onberispelijk resultaat.

Renovatie van gevelverfwerk.
Renovatie van de gevel van Linkebeek
Renovatie van gevelschilderwerk

Onze klanten getuigen

5/5
Ik beveel de diensten van het bedrijf ten zeerste aan! De technische vaardigheden van het bedrijf, de competentie, het eerlijke beheer en het respect voor deadlines zijn stuk voor stuk bewezen troeven. Het was een waar genoegen om met hen samen te werken;
De heer Benoît CRUYSMANS
5/5
Ik ben zeer tevreden over de service van Ateliers Thomquin: ze hebben drie verdiepingen van de houten gevel van mijn huis opnieuw geschilderd. Het werk was nauwgezet, werd nauwlettend gevolgd door de heer Michel en was op tijd klaar. Ik beveel Ateliers Thomquin aan
Mevrouw Portalier

Structurele werkzaamheden

1 van 7

Speciale technieken

2 van 7

Schilderwerk

3 van 7

Badkamer renovatie

4 van 7

Keuken renovatie

5 van 7

Renovatie buitenkant

6 van 7

Energierenovatie

7 van 7
Speciale technieken
Badkamer renovatie
Keuken renovatie
Renovatie buitenkant
Isolatie

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren