Onze diensten

Badkamer renovatie

De badkamer, een van de belangrijkste kamers in huis!

Voor de renovatie van je badkamer kun je een beroep doen op Ateliers Thomquin om je specifieke behoeften te bespreken. We werken samen met u aan uw kant-en-klare project en bieden een complete renovatieservice op maat. Afhankelijk van je budget werken we zowel je instaprenovatieproject uit als een ontwerp op maat, indien gewenst in samenwerking met onze binnenhuisarchitect.

We renoveren je doucheruimte van ruwbouw tot afwerking. We verzorgen je interieur van A tot Z, zoals het aanpassen van het sanitair, l'elektrotechniekelektrotechniek tegelwerk XL, wandtegels, wastafels en zelliges. Maar ook de installatie van nieuw sanitair of het renoveren van bestaande elementen. Aarzel niet om een afspraak met ons te maken voor persoonlijk persoonlijk advies en een gedetailleerde offerte voor je badkamerrenovatieproject. Dit kan ook de gelegenheid zijn om je toilet te renoveren met een wandcloset..

De verschillende fasen in het renoveren van een badkamer

Voor de renovatie-/werkfase

  1. Planning: We bepalen wat je nodig hebt voor je badkamerrenovatie. We denken na over de veranderingen die je wilt doorvoeren, zoals het installeren van een nieuw bad of een inloopdouche, het vervangen van tegels, het toevoegen van verlichting, enz.
  2. Bestek en ontwerp: we ontwerpen de nieuwe indeling van je badkamer en adviseren je over de keuze van materialen, indeling, kleuren, vloerbedekking zoals bamboeparket of tegels, en afwerking.

Bouwfase

  1. Terreinvoorbereiding: we beschermen andere delen van je huis tegen stof en puin.
  2. Sloop: onze hoofdaannemer begint met het slopen van de bestaande elementen van je badkamer, zoals het bad, de douche, wastafels, toiletten, tegels, enz. De materialen worden op de juiste manier en volgens de geldende voorschriften verwijderd.
  3. Installatie: Zodra de sloopwerkzaamheden zijn voltooid, beginnen de technische installatie- en waterdichtingswerkzaamheden door onze gespecialiseerde vakmensen. Dit kan loodgieterswerk omvatten voor waterinlaten en -afvoeren, de levering en montage van het nieuwe bad of de douchebak met douchescherm. Het leggen van de nieuwe verwarmingsbuizen voor je verwarmde handdoekenrek. Daarna volgt de plaatsing van specifieke wand- en vloerbekleding en de installatie van Facq sanitair. Maar ook de elektrische installatie, zoals de nieuwe LED-spots geïntegreerd in het valse gyproc plafond.
  4. Afwerking: Zodra de hoofdinstallaties klaar zijn, wordt de afwerking uitgevoerd door onze gespecialiseerde vakmensen. Denk hierbij aan het monteren van thermostatische mengkranen, schilderwerk, het aanbrengen van Mortex, maar ook schrijnwerk op maat. Vergeet niet om een geautomatiseerd mechanisch ventilatiesysteem te installeren.

Je badkamerrenovatie afronden

  1. Inspectie en oplevering van renovatiewerkzaamheden: samen met jou voeren we een grondige inspectie uit om te controleren of alles volgens de plannen en normen is uitgevoerd.

Elk renovatieproject kan variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke kenmerken van je badkamer, maar ook van de diensten die ons all trades bedrijf specifiek voor jouw renovatie levert.

Tijdens je renovatieproject, Eén aanspreekpunt staan gedurende het hele proces klaar om regelmatig te communiceren om de best mogelijke respons te garanderen. succesvolle renovatie van je badkamer. Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!
Badkamerrenovatie met Italiaanse douche in Brussel - APRES
Badkamerrenovatie in Brussel - AVANT

Jouw renovatieproject, voor een unieke badkamer!


Bij je badkamerrenovatieproject draait alles om het creëren van eenaangename, gebruiksvriendelijke ruimte, en dat begrijpen wij. Daarom bieden we je van begin tot eind persoonlijke ondersteuning.

Dankzij onze 25 jaar ervaring begrijpen we je behoeften volledig, van de ontwerpfase tot het einde van het project. Dit geeft je extra zekerheid en de garantie vaneen onberispelijke opvolging in elke fase, tot het einde van je project.

Lees de getuigenissen van onze klanten

5/5
De heer Michel en zijn team zijn zeer professioneel en het resultaat van het werk is precies wat we vroegen. Ik zou Ateliers Thomquin aanbevelen en ik zal niet aarzelen om van hun diensten gebruik te maken voor toekomstige projecten.
5/5
Wij waren zeer tevreden over de door Ateliers Thomquin uitgevoerde renovatiewerkzaamheden. Éric Michel gaf ons goed advies en was begaan met de kwaliteit van het werk en de naleving van de termijnen. We zouden niet aarzelen om opnieuw een beroep op hem te doen voor toekomstige werkzaamheden.
5/5
Het verheugt mij dat ik mijn mening kan geven over de kwaliteit van het werk van het hele team van Ateliers Thomquin. Evenals de uitstekende follow-up door de heer Michel.

Structurele werkzaamheden

1 van 7

Speciale technieken

2 van 7

Schilderwerk

3 van 7

Badkamer renovatie

4 van 7

Keuken renovatie

5 van 7

Renovatie buitenkant

6 van 7

Energierenovatie

7 van 7
Speciale technieken
Schilderwerk
Keuken renovatie
Renovatie buitenkant
Isolatie

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren