Algemeen aannemer en renovaties

We zijn erg blij u te mogen verwelkomen op de nieuwe website van de algemene aannemer van Ateliers Thomquin S.R.L. Tot op heden hebben we bijna veertig projecten per jaar voltooid en zijn we trots op de resultaten. We hebben een tevredenheidsscore van bijna 95% bij onze trouwe klanten en een economische score van 3,6 / 5 volgens een extern rapport in februari 2020.

Door de nieuwe Ateliers Thomquin-website te ontdekken, kunt u enkele van onze renovaties online raadplegen, zoals verschillende werken met betrekking tot binnen- en buitenrenovaties, de bouw van bijgebouwen of zelfs afwerking en schilderwerk. Zo kunnen vorige generaties onder meer bogen op een team van een zestigtal arbeiders, voornamelijk artisanale schilders, vertrekkend vanaf de Wereldtentoonstelling in Brussel. in 1958 door de bouw van het Solvay-paviljoen. Evenals de volledige voltooiing van twee prestigieuze kastelen in Waals-Brabant en van enkele vastgoedprojecten in Ukkel, Elsene en Rhode Saint Genesis in zijn tijd.

Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen wij u tot op heden optimaal van dienst zijn;

Van ontwerp tot oplevering wil je samen verschillende renovatiewerken uitvoeren vanaf de casco, via de technieken tot en met de oplevering, en dit vanuit de zorg voor een perfect beheerde planning in je woning, gebouw, kantoor of nog een tweede verblijfplaats? Eric MICHEL is uw belangrijkste aanspreekpunt om u te begeleiden en te adviseren bij uw keuzes. Als zodanig is hij ook verantwoordelijk voor het verzekeren van de dagelijkse voortgang van uw site met de grootste aandacht en discretie. Dit geeft u de zekerheid dat u één aanspreekpunt heeft vanaf de voltooiing van uw offerte tot de ontvangst van uw werk.

In dit opzicht zijn onze offertes gratis *, concurrerend en worden ze binnen een redelijker tijd geleverd. Onze jarenlange expertise en professionele beheersing stellen ons in staat om deadlines en uw budget te halen, waardoor uw eisen een erezaak worden. Elk nieuw renovatieproject is een nieuwe individuele uitdaging, exclusief gericht op uw tevredenheid.

Het hele team van Ateliers Thomquin wenst u een prettige ontdekking.

Travaux de peinture et rénovation façades extérieures

Aménagements extérieurs et rénovation de terrasses

Construction annexe maison Uccle